informacije

  Sem slikarski samouk, vonj terpentina in lanenega olja pa mi požene kri po žilah. Moje prvo srečanje in ljubezen z oljnimi barvami se je zgodila cca 20 let med osnovnošolskimi poletnimi počitnicami, ko je v mojo rodno vas prišel na dopust španski slikar (žal se njegovega imena ne spomnim več). Toliko časa sem vztrajala in prosila, da so me starši res morali peljati na obisk. Baaaam in sem bila pečena. Takoj naslednji dan je bilo treba nujno v edino art trgovino v Novem mestu in nakupiti vse kar je potrebno za moje bodoče izživljanje nad platni. In se je začelo moje raziskovanje brezmejnih sfer umetnosti. Fakulteta za arhitekturo mi je dodala še kanček žlahtnosti, moja radovednost pa poznavanje, znanje in uporabe različnih tehnik: pastel, kreda, akril, akvarel,... uff veliko je tega.

  Sprva sem slikala zase, nato sem začela slikati tudi po naročilu in kmalu dobila povratne informacije, da se ljudje, ki so dobili v dar mojo sliko res dobro počutijo ali pa, da slike izžarevajo mistiko, moč, pozitivno energijo, ki jim pomaga in jih „dvigne“. In glej ga zlomka... sem zašla še v karmično slikanje, programiranje skozi slikanje, pridobila znanje na področju bioenergij in ustvarila svoj slog in svet umetnosti, ki je zame čudovit in v njem neizmerno uživam.

  Med mojimi deli se najde marsikaj, ker me zanima marsikaj: slikanje krajine, živalski motivi, osebe, karikature, grafike, skice, tattooji, poslikave telesa, poslikave sten, poslikave tkanin, majic,... Definitivno za vsakega nekaj.

  SLIKANJE IN USTVARJANJE PO NAROČILU

  Razumem, da se darila izbira skoraj vedno zadnji hip, vendar za nastanek slike je potrebno vsaj 3 dni do 3eh tednov (tehnika v olju zahteva svoj čas, sušenje in plastenje). Imejte to v mislih in me obiščite ali mi pošljite vaše želje na mail vsaj kak teden, raje tri tedne, pred napovedano zabavo. Tehniko slikanja si lahko izberete sami, lahko pa skupaj premislimo kaj bi bilo za vaše želje najprimerneje. Skoraj vedno je kaka slika „na lagerju“, če nimate posebej izbranega motiva in želite imeti ali le podarit sliko.

  Ceno se določi ob prvem obisku in je odvisna od velikosti, tehnike in zahtevnosti.

  DELAVNICE PROSTOROČNEGA RISANJA

  Ker sem mnenja, da kvalitetnega znanja ne moreš zadržati le zase in ker uživam v predajanju znanja, vsako leto organiziramo delavnico prostoročnega risanja. Delavnica je odprta za vse radovedneže, ki bi radi svoje znanje in tehniko še nadgradili in za dijake srednjih šol, ki se pripravljajo na sprejemne izpite na fakultete. V rubriki delavnice so objavljene vse potrebne informacije: kje potekajo, kdaj, koliko prostih mest, cena,...

  Torej, slikam in ustvarjam ker sem. Slikam za vas, ker to želite in me za to prosite. Slikam tudi po naročilu in to z veseljem. Poučujem, v tem uživam in se učim.

  O našem studiu

  Dolgoletno delo na vseh omenjenih področjih mojega zanimanja mi omogoča, da se vam posvetim 100% na vseh ravneh, vam pomagam pri pravilni izbiri motivov in dodelavi le teh, vam iskreno in konstruktivno svetujem in vam ustvarim unikaten tattoo ali le začasno poslikavo, ki vam bo dobro služila na vaši poti. Tattoo je že zapisan na koži, z mojo pomočjo ga le odkrijemo. Več o mojem delu vam bo razkrila spletna stran ali me obiščite v studiu. Toplo vabljeni v moj ustvarjalni svet.

  Tattoo Studio Novo mesto / Glavni trg 14 / 8000 Novo mesto
  Tel.: 00386 41 585 309 / info@tattoo-nm.si

  Tattoo Studio Novo mesto
  Glavni trg 14 8000 Novo mesto Slovenija