O nas

  Sem raziskovalka, arhitektka, slikarka, ustvarjalka, izredni tehnik in predvsem velika ljubiteljica umetnosti.

  Ustvarjanje in vse kar je povezano s tem me je privlačilo že od malih rok. Slikanje in kreiranje je del mene, to sem jaz.

  Z diplomo sem zaključila fakulteto za arhitekturo v Ljubljani. Moja otroška radovednost pa me je popeljala po številnih poteh in stranpoteh. Tako sem se po spletu okoliščin usodno zaljubila v umetnost poslikave telesa, tetoviranje in mehendi – poslikava s kano. Mistika, zgodovina in sama tehnika tetoviranja in poslikav so mi dobesedno zlezle pod kožo.

  Ker pa seveda zame to ni bilo dovolj in ker je moj raziskovalni duh zelo nemiren, sem pokukala še v ozadje celotne kulise. Pot me je popeljala do zanimivih učiteljev, mentorjev, ki so mi pomagali odkriti energetsko, lahko rečemo karmično plat tetoviranja in poslikav, simbolike, programiranja vzorcev, učenje na preteklosti, astrološkega znanja, izostrili moje dojemanje in empatijo.

  Dolgoletno delo na vseh omenjenih področjih mojega zanimanja mi omogoča, da se vam posvetim 100% na vseh ravneh, vam pomagam pri pravilni izbiri motivov in dodelavi le teh, vam iskreno in konstruktivno svetujem in vam ustvarim unikaten tattoo ali le začasno poslikavo, ki vam bo dobro služila na vaši poti.

  Tattoo je že zapisan na koži, z mojo pomočjo ga le odkrijemo.

  Več o mojem delu vam bo razkrila spletna stran ali me obiščite v studiu. Toplo vabljeni v moj ustvarjalni svet.

  O našem studiu

  Dolgoletno delo na vseh omenjenih področjih mojega zanimanja mi omogoča, da se vam posvetim 100% na vseh ravneh, vam pomagam pri pravilni izbiri motivov in dodelavi le teh, vam iskreno in konstruktivno svetujem in vam ustvarim unikaten tattoo ali le začasno poslikavo, ki vam bo dobro služila na vaši poti. Tattoo je že zapisan na koži, z mojo pomočjo ga le odkrijemo. Več o mojem delu vam bo razkrila spletna stran ali me obiščite v studiu. Toplo vabljeni v moj ustvarjalni svet.

  Tattoo Studio Novo mesto / Glavni trg 14 / 8000 Novo mesto
  Tel.: 00386 41 585 309 / info@tattoo-nm.si

  Tattoo Studio Novo mesto
  Glavni trg 14 8000 Novo mesto Slovenija