Tečaj risanja

  V novembru smo pričeli s tečajem prostoročnega risanja in ker je zanimanje in povpraševanje veliko razpisujemo naslednji tečaj takoj po novem letu.

  V januarju 2017 bo ob sobotah (katero soboto pričnemo se bomo s prijavljenimi osebami dogovorili) potekal tečaj prostoročnega risanja. 

  Udeleženci tekom tečaja spoznajo osnove opisne geometrije in različne perspektive - kje in kdaj jih uporabiti, lastnosti svinčnika - mehki, trdi svinčniki in njihova uporaba tehnike viziranja in pravilnega proporcioniranja, lastnosti črte, kompozicijo in izris konkretnih objektov (predmeti, različne kompozicije predmetov,...). 

  Predvidenih je 10 srečanj po 4 šolske ure, skupaj 40 šolskih ur.

  Cena tečaja je 2x 80,00€, ob plačilu v enkratnem znesku je cena 150,00€.

  Število mest je omejenih, zato z rezervacijo mesta pohitite. 

  O našem studiu

  Dolgoletno delo na vseh omenjenih področjih mojega zanimanja mi omogoča, da se vam posvetim 100% na vseh ravneh, vam pomagam pri pravilni izbiri motivov in dodelavi le teh, vam iskreno in konstruktivno svetujem in vam ustvarim unikaten tattoo ali le začasno poslikavo, ki vam bo dobro služila na vaši poti. Tattoo je že zapisan na koži, z mojo pomočjo ga le odkrijemo. Več o mojem delu vam bo razkrila spletna stran ali me obiščite v studiu. Toplo vabljeni v moj ustvarjalni svet.

  Tattoo Studio Novo mesto / Glavni trg 14 / 8000 Novo mesto
  Tel.: 00386 41 585 309 / info@tattoo-nm.si

  Tattoo Studio Novo mesto
  Glavni trg 14 8000 Novo mesto Slovenija